• Brotherly. 2008.Based on a true story of two brothers in 1970's Ohio. It tells of their abandonment by their alcoholic parents and how the brothers turned to each other for support.
  Director: J.C. Oliva.

  Cast: Kevin Fabian, Malcolm McRae, Mathis Fender, Jonathan Robert Kaplan, Lisa Michel.
  USA, 2008.
  Language: English.
  Download Brotherly.
  По-братски / Brotherly. 2008.
  Brotherly. 2008.
   
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  your comment

 • Trompeten Anton. 1981.
   Anton zieht mit seiner Familie in ein Hochhaus. Damit die neuen Nachbarn seine Trompetenmusik akzeptieren, muss er erst ein kleines “Wunder” mit dem Instrument vollbringen.
  Director: Wolfgang Hubner.
  Cast: Andreas Pfaff, Madeleine Lierck, Jurgen Heinrich, Fred Delmare, Ilse Voigt, Hans-Edgar Stecher, Carl Heinz Choynski, Ursula Staack, Dirk Rommel, Steven Dolling, Rene Albrecht, Bernard Hoffmann.
  DDR, DEFA, 1981.
  Language: German.
  Trompeten Anton. 1981.
  Trompeten Anton. 1981.
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  your comment
 • Panorama. 2016.
  Dazed by her mother's death, 9-year-old Hanali travels with her father to a remote town where she meets Rosa, a mother who recently lost her child. Under the weight of their grief, delusion takes hold - pulling the two together as they seek to find what they've lost.
  Director: Virginia Urreiztieta.
  Cast: Samantha Castillo, Andrés Castro, Martín Gornés, Victoria Da Silva.
  Venezuela, 2016.
  Language: Spanish.
  Subtitles: English.
  1280x720 HD
  Download Panorama.
  Panorama. 2016.
  Panorama. 2016.
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  your comment
 • Apnea. 2015.
   ES. Este cortometraje realizado en Estados Unidos recrea la relación de cariño entre una nana latina y un niña norteamericana que se encuentra a su cuidado. Con una marcada presencia del agua como elemento que une al corto, la película deja en evidencia la contradicción que existe en esta relación, ya que aunque se acompañan con ternura, ambos personajes añoran estar con sus propios familiares.
  EN. Little Claire kills time while waiting for her mother’s arrival with María, her Ecuadorian nanny.
  Director: Manuela Martelli.
  Cast: Ximena Mieles, Rebeca Sandler.
  Chile, 2015.
  Language: Spanish.
  Subtitles: English.
  1920x1080 HD
  Download Apnea.
  Apnea. 2015.
  Apnea. 2015.
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  your comment

 • Schatjes! / Darlings! 1984.
   NL. John Gisberts is een helikopterpiloot bij het Nederlandse leger. Samen met zijn vrouw en hun vier kinderen woont hij in een riante villa, net als de familieleden van de andere officieren. Van een warme gezinssfeer is er echter geen sprake. John zelf is amper thuis en zijn vrouw blijkt niet vies van een slippertje. Hun twee jongste zoontjes, Jan-Julius en Valentijn, krijgen geen degelijke opvoeding en de twee pubers van het gezin, Thijs en Madelon zijn het onverantwoord gedrag van hun ouders grondig beu.
  EN. A peaceful family-life is suddenly disturbed when the children enter puberty. The children take over the house and ban their parents from their lives.
  Director: Ruud van Hemert.
  Cast: Peter Faber, Geert de Jong, Akkemay, Frank Schaafsma, Pepijn Zomer, Olivier Zomer, Rijk de Gooyer, Erik Koningsberger, Arie van Riet, Esgo Heil, Sue Ellen Somer.
  Netherlands, 1984.
  Language: Dutch.
  Subtitles: Russian.
  Download Schatjes! / Darlings!
  Schatjes! / Darlings! 1984.
  Schatjes! / Darlings! 1984.
   
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  your comment
 • Не бойся, Би! / Bi Ơi Đừng Sợ / Bi, Don't Be Afraid. 2010.
   In an old house in Hanoi, Bi, a 6-year-old child lives with his parents, his aunt and their cook. His favorite playgrounds are an ice factory and the wild grass along the river. After being absent for years, his grandfather, seriously ill, reappears and settles at their house. While Bi gets closer to his grandfather, his father tries to avoid any contact with his family. Every night, he gets drunk and goes and see his masseuse, for whom he feels a quiet strong desire. Bi's mother turns a blind eye on it. The aunt, still single, meets a 16-year-old young boy in the bus. Her attraction to him moves her deeply.
  Director: Dang Di Phan.
  Cast: Thanh Minh Phan, Thi Kieu Trinh Nguyen, Ha Phong Nguyen, Thuy Hoa, Tran Tien, Mai Chau, Phuong Thao Hoang, Huynh Anh Lê, Kim Long Thach, Hoang Ha Pham.
  Vietnam, France, Germany, 2010.
  Language: Vietnamese.
  Subtitles: Russian.
  Не бойся, Би! / Bi Ơi Đừng Sợ / Bi, Don't Be Afraid. 2010.
  Bi Ơi Đừng Sợ / Bi, Don't Be Afraid. 2010.

   
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  your comment
 • Галчонок / Kauwboy / Jackdaw Boy. 2012.
   NL. Jojo, een levenslustige jongen van 10 uit een gebroken gezin waar de vader stemmingswisselingen heeft en de moeder afwezig is, vindt troost in een onverwachte vriendschap met een jonge kauw. Hij moet de kauw verborgen houden voor zijn vader, want die houdt er niet van dieren in huis te hebben. Jojo belt dagelijks stiekem met zijn moeder, maar vertelt haar niet over de kauw. Jojo wil zijn moeder op haar naderende verjaardag verrassen met de vogel. Jojo’s vader wil absoluut niet de verjaardag vieren van iemand die afwezig is. Omdat de vader van Jojo driftbuien heeft, moet Jojo erg oppassen. Door de speciale vriendschap met de kauw en het aanpassingsvermogen dat alleen kinderen hebben, weet Jojo de muur rond het hart van zijn vader te breken.
  EN. Jojo, a lively 10-year-old with a difficult home life marked by a volatile father & an absent mother, finds solace in an abandoned baby jackdaw. Through the special friendship he builds with the bird, the wall between him & his father will be brought down.
  Director: Boudewijn Koole.
  Cast: Rick Lens, Loek Peters, Cahit Ölmez, Susan Radder, Ricky Koole.
  Holland, 2012.
  Language: Dutch, Russian.
  Галчонок / Kauwboy / Jackdaw Boy. 2012.
  Kauwboy / Jackdaw Boy. 2012.

   
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  your comment
 • Тоби / Тоби, ребёнок с крыльями / Tobi / Tobi, el niño con alas. 1978.
   Tobi (or Tobi el niño con alas) is a 1978 Spanish dramedy film written by Horacio Varcarcel and Antonio Mercero and directed by Antonio Mercero. Starring Lolo Garcia, Francisco Vidal, Norma Aleandro, Antonio Ferrandis, and Walter Vidarte, the film is about a little boy who grows a pair of wings on his back, giving him the appearance of an angel. The boy draws the attention of his community including doctors, scientists and schoolmates. The wings are surgically removed but eventually they grow back.
  Director: Antonio Mercero.
  Cast: Lolo García, María Casanova, Francisco Vidal, Silvia Tortosa, José Lifante, Andrés Mejuto, Norma Aleandro, Antonio Ferrandis, Walter Vidarte, Willy Rubio, Manuela Camacho, Lorenzo Ramírez.
  Spain, 1978.
  Language: Spanish.
  Download Tobi / Tobi, el niño con alas.
  Тоби / Тоби, ребёнок с крыльями / Tobi / Tobi, el niño con alas. 1978.
  Tobi / Tobi, el niño con alas. 1978.
   
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  your comment
 • Голод / De Honger / The Hunger. 2013.
   NL. De Honger’ heet die nieuwe film. Aanvankelijk was de naam ‘1963. Het verhaal speelt zich ook in 1963, meer bepaalde op een een woensdagnamiddag, op 29 mei om precies te zijn. Die namiddag gaan drie jongetjes spelen in de duinen. Hun spel wordt onderbroken wanneer ze een ontdekking doen die hun leven voorgoed zal veranderen. Een ontdekking ook die ze altijd geheim zullen houden.
  EN. Wednesday afternoon, 29 May, 1963. Three boys are playing soldiers in the vast dunes of the Flemish coast. When one of them finds his sister making love deep in the dunes, their brother-sister relationship is put severely to the test.
  Director: Benoit de Clerck.
  Cast: Vincent Collin, Dorien De Clippel, Griet De Wolf, Carlos Dewulf, Mathias Van Mieghem, Daan Roofthooft, Julian-Benjamin Lens.
  Belgium, 2013.
  Language: Dutch.
  Subtitles: English.
  Download De Honger / The Hunger.
  Голод / De Honger / The Hunger. 2013.
  De Honger / The Hunger. 2013.
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  your comment
 • En Sabana Grande siempre es de dia. 1988.
  ES. Víctor, un niño de clase media, escapa de su casa en busca de su padre; después de múltiples travesías lo encuentra donde menos lo espera, con la ayuda de dos pequeños que viven en la calle.
  EN. Victor, a middle-class child, escapes from his home in search of his father; after multiple crossings find it where you least expect, with the help of two small living on the street.
  Director: Manuel de Pedro.
  Cast: Daniel López, Virginia Urdaneta, Mario Antonini, Nelson Marquina, Frank García, Ramón Hinojosa, William Moreno, Freddy Galavis, Freddy Pereira, Antonio Briceño, Alejo Felipe.
  Venezuela, 1988.
  Language: Spanish.
  Download En Sabana Grande siempre es de dia.
  En Sabana Grande siempre es de dia. 1988.
  En Sabana Grande siempre es de dia. 1988.
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  your comment
 • Красавица / Gražuolė. 1969.
   LT. Negražią, šlakuotą mergaitę Ingą, gyvenančią su vieniša mama – mašininke mėgsta visi kiemo vaikai, ir žaidžiant (ratu susėdę vaikai vidury šokantįjį apipila pagyromis arba patyčiomis) ją visada išrenka „gražuole“. Ji – širdingiausia ir tiesiog spindinti mergaitė didelėje kiemo kompanijoje. Tik vienas berniukas atvirai pasako kad ji negraži. Jis neseniai atsikėlė gyventi į šį kiemą, gavo „Nebylio“ pravardę ir nežada pripažinti nesuprantamas žaidimo taisykles. Inga išgyvena krizę. Viktoras, pastebėjęs Ingos pasimetimą, atneša jai gražią gėlę. Inga seniai apie tokią svajojo. Ji ir vėl laiminga.
  One of the best European movies about childhood. It transcends totalitarian realities of a post-war Soviet-occupied town to address the most important eternal questions faced by children and their parents alike: self-identity, value human relations, love, vulnerability of a human being, meaning of innocence.
  EN. The cruelty of children is offered in all its unadorned ugliness in "Grazuole". The title character is a 9-year-old girl, shunned by her classmates because of her alleged homeliness. 
  Director: Arūnas Žebriūnas.
  Cast: Inga Mickytė, Lilija Žadeikytė/, Sergejus Martinsonas, Tauras Ragalevičius.
  USSR, Litovskaya Kinostudiya, 1969.
  Language: Lithuanian, Russian.
  Download Gražuolė.
  Красавица / Gražuolė. 1969.
   Gražuolė. 1969.
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  your comment
 • Мёд осы / Med osy. 1990.
   Rare Belarusian film, surreal psychological drama with elements of animation. The film tells about the fate of the twin brothers Boris and Gleb, whose childhood coincided with the first post-war years. Through religion, Boris and Gleb come to eternal universal human values, at the same time realizing that in real life there is much suffering and people do not always adhere to Christian morality..
  Director: Igor Volchek.
  Cast: Andrei Bubashkin, Dmitri Kamenka, Aleksandr Labush, Marina Levtova, Ivan Matskevich, Tamara Muzhenko, Gennadiy Ovsyannikov, Aleksandr Sajko, Olga Sizova, Mikhail Yasuchek.
  USSR, Belarusfilm, 1990.
  Language: Russian.
  Мёд осы / Med osy. 1990.
  Med osy. 1990.

   
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  your comment
 • Полуночник / Naktibalda. 1973.
   
  LT. Mažas nedrąsus berniukas svajonėse ir sapnuose mato save – didvyrį – atliekantį įvairius žygdarbius. Režisierius šiame tragikomiškame pasakojime stengiasi atskleisti vaiko individualybės ir jo fantazijų paslaptį.
  EN. In his dreams little Tomas escapes from his every day live to experience a lot of thrilling and exciting adventures.
  Director: Arūnas Žebriūnas.
  Cast: Gediminas Girdvainis, Vytautas Paukštė, Bronė Braškytė, Doloresa Kazragytė, Jonas Pakulis, Artūras Pravilionis, Eglė Gabrėnaitė, Darius Bratkauskas, Daiva Daujotytė, Artūras Vegys, Zigmas Vyšniauskas, Kazys Tumkevičius.
  USSR, Litovskaya Kinostudiya, 1973.
  Language: Lithuanian, Russian.
  Subtitles: Russian.
  Полуночник / Naktibalda. 1973.
   Naktibalda. 1973.
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  your comment

 • Den Store Badedag / The Great Day on the Beach. 1991.
   
  DK. Et arbejderkvarter på Vesterbro i midten af trediverne. Her møder man den seksårige Gustav Adolf, hans storskrydende far, og hans kærlige, naivt-kloge mor, der er svensker. En udflugt til stranden, som familien en søndag foretager sammen med andre af kvarterets særprægede beboere, får et uventet forløb og betyder, at Gustav Adolfs beundring for faderen får et knæk.
  EN. Copenhagen 1930. Through the eyes of a boy, his family and the outside world is depicted. A well knit, working class family. The boy has great expectations on his father. This leads to the involuntary unmasking of the father.
  Director: Stellan Olsson.
  Cast: Erik Clausen, Nina Gunke, Benjamin Rothenborg Vibe, Jesper Klein, Hans Alfredson, Liselotte Lohmann, Bjarne Liller, Kirsten Rolffes, Yvonne Schaloske, Karina Rasmussen.
  Denmark, Sweden, 1991.
  Language: Danish.
  Den Store Badedag / The Great Day on the Beach. 1991.
  Den Store Badedag / The Great Day on the Beach. 1991.
   
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  your comment
 • Хюго и Юсефина / Hugo och Josefin. 1967.
   SE. Filmen handlar om en flicka (Josefin) som är dotter till en präst och bor på landet. Josefin har inga vänner, men en dag möter hon Hugo, Hugo är systerson till trädgårdsmästare Gudmarson. Tillsammans med honom och Gudmarson (Beppe Wolgers) upplever hon en fantastisk sommar.
  EN. Josefin is a six year old girl who lives isolated in the countryside, where her father is a priest. She has no friends until she meets Hugo. He is a carefree boy who rather walk in the forest than goes to school. Together with the gardener they make up fun things to do.
  Director: Kjell Grede.
  Cast: Fredrik Becklén, Marie Öhman, Beppe Wolgers, Inga Landgré, Helena Brodin, Karl Carlsson.
  Sweden, 1967.
  Language: Swedish.
  Subtitles: Russian.
  Хюго и Юсефина / Hugo och Josefin. 1967.
  Hugo och Josefin. 1967.

   
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  your comment
 • Я буду ей отцом / Le farò da padre. 1974. DVD.
   In order to convince Raimonda, a wealthy noble woman, to finance his project for a holiday resort, Saverio gets engaged to Clotilde, her mentally-disturbed and sex-obsessed adolescent daughter. He plans to have her kidnapped and raped by an accomplice so she won't be a virgin anymore and he'll have an excuse to get out of the impending marriage. But what he doesn't plan is to fall in love with the girl...
  Director: Alberto Lattuada.
  Cast: Gigi Proietti, Teresa Ann Savoy, Irene Papas, Mario Scaccia, Isa Miranda, Bruno Cirino, Lina Polito, Clelia Matania, Maria Pia Attanasio, Alberto Lattuada, Nina De Padova, Gabriella Ceramelli, Mario Cecchi.
  Italy, 1974.
  Language: Italian, Russian.
  Я буду ей отцом / Le farò da padre. 1974. DVD.
  Le farò da padre. 1974. DVD.
   
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  your comment
 • Саламандра / Salamandra. 2008.
   Argentina during military dictatorship in the early 80s: Hoping for a new life after being released from prison, Alba takes her six-year-old son Inti with her to a remote hippie village in the foothills of the Andes. She settles in the house of a deceased physician and indulges in marijuana and free love. Inti, looking for support, and the other children in the community are on their own. Finally, Alba no longer endures the wild, chaotic life in the community. She emerges a small cabin without water and electricity. Threatened and humiliated by local peasant children, mother and son try to establish themselves under simplest conditions and make a new life for themselves.
  Director: Pablo Aguero.
  Cast: Joaquin Aguila, Dolores Fonzi, Nazareno Altamirano, Abatar Bregonzi, John Cale, David Catriman, Ruben Cobos, Maria Paz Cousigno, Julia de Osuna, Nehuen Diaz.
  France, Argentina, Germany, 2008.
  Language: Spanish.
  Subtitles: French.
  Саламандра / Salamandra. 2008.
  Salamandra. 2008.
   

   
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

  your comment