• Fraktura. 1983.

  Трещина / Fraktura. 1983.
   Rare film from communist Albania, a summary:
  Gazi një djalë i vogël çdo mëngjez kur shkon në shkollë përshëndet djaloshin sklupturë që është vendsour në parkun e qytetit dhe fëmijët i kanë vënë emrin Ilir. Por një ditë Ilirit i thyejnë krahët dhe Gazi i vogël kalon një dramë që gjyshi dhe prindërit e kuptojnë tepër vonë.
  Director: Piro Milkani.
  Cast: Endri Çili, Thimi Filipi, Sotiraq Bratko, Zamira Begolli, Melpomeni Çobani, Gentian Lleku, Edvin Kullnuri, Andon Qesari.
  Albania, Shqipëria e Re, 1983.
  Language: Albanian.
  Download Fraktura.
  Трещина / Fraktura. 1983.
   Fraktura. 1983.
   
  « The Genesis Children. 1972.My summer of love. 2004. »
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

 • Comments

  No comments yet

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Add comment

  Name / User name:

  E-mail (optional):

  Website (optional):

  Comment: