• La vida sense la Sara Amat / Life Without Sara Amat. 2019. HD.

  La vida sense la Sara Amat / Life Without Sara Amat. 2019. HD.
  ES. Qui se’n recorda, avui, de la Sara Amat? Tenia tretze anys quan una nit d’estiu, jugant a amagar amb la colla, desapareix sense deixar cap rastre.
  El Pep, qui està completament enamorat d’ella, se la troba amagada a la seva habitació. La noia ha fugit de casa i li demana de quedar-se amb ell. Tot i saber que el poble sencer l’està buscant, el Pep accedeix i es converteix en el seu protector i còmplice durant els últims dies abans que tots dos marxin del poble.
  La vida sense la Sara Amat és la confessió d’uns fets inoblidables, uns dies de la vida d’un poble a l’estiu, d’un nen obedient i enamoradís que es veu obligat a viure una doble vida i d’una nena que ja no és una nena i que vol acomplir el desig ferotge i urgent de fugir.
  EN. Pep, a 13-year-old boy, is in love with a girl from his grandparents village, Sara Amat. One summer night Sara disappears without a trace. After a few hours, Pep finds her hiding in his room.
  Director: Laura Jou.
  Cast: Maria Morera Colomer, Biel Rossell Pelfort, Isaac Alcayde, Lluís Altés, Joan Amargós, Pepo Blasco, Cesc Casanovas, Francesca Piñón.
  Spain, 2019.
  Language: Catalan.
  Subtitles: English.
  1920x1080 HD
  Download La vida sense la Sara Amat / Life Without Sara Amat. 2019.
  La vida sense la Sara Amat / Life Without Sara Amat. 2019. HD.
  La vida sense la Sara Amat / Life Without Sara Amat. 2019. HD.
  « Suspect. 2005. DVD.Clips from films. Part 68. Ornella Muti. »
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

 • Comments

  No comments yet

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Add comment

  Name / User name:

  E-mail (optional):

  Website (optional):

  Comment: