• Në ditët e pushimeve / In holidays. 1982.

  На каникулах / Në ditët e pushimeve / In holidays. 1982.

  AL. Një grup fëmijësh kalojnë pushimet në bregun e Adriatikut. Midis tyre është Detini një djalë i ndrydhur dhe fjalëpak shokët e vënë në lojë dhe ai mendon të largohet. Por shoku i tij më i afërt Gjini e ndihmon të rimarrë veten dhe të futet në shoqëri.
  EN. Rare Albanian film about the pioneer summer. A group of children pass the vacation in the shore of Adriatic. Among them is also Detini a self isolated and shy boy. His friends play with him so he thinks to leave them. But his close friend Gjini helps him to recover and integrate with the others.
  Director: Drita Koçi-Thana, Besim Kurti.
  Cast: Helidon Kongo, Genti Mehmeti, Artan Pogoni, Arben Mitrushi, Elvis Kaba, Lazarin Mazreku, Erton Boçi, Sokol Balla, Genti Molko, Konstandin Kazanxhiu, Eno Bozgo.
  Albania, Albfilm, Tirana, Shqipëria e Re, 1982.
  Language: Albanian.
  Download Në ditët e pushimeve / In holidays.
  На каникулах / Në ditët e pushimeve / In holidays. 1982.
  Në ditët e pushimeve / In holidays. 1982.
  « Die Störenfriede. 1953.Një gjeneral kapet rob. 1980. »
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

 • Comments

  No comments yet

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Add comment

  Name / User name:

  E-mail (optional):

  Website (optional):

  Comment: