• Një gjeneral kapet rob. 1980.

  Një gjeneral kapet rob. 1980.
   Një fshat i bukur bregdetar… Çeta vullnetare e fshatit gjatë stërvitjes ushtarake ndez fantazinë e fëmijëve. Duke imituar të rriturit dhe duke imagjinuar veten në një kohë lufte ata ndahen në dy grupe dhe nisin një lojë mjaft tërheqëse. Spikat trimëria e “gjeneral” Batos dhe e Gonit.
  Director:  Spartak Pecani.
  Cast:  Florenc Skëndej, Enkela Doracaj, Eptan Lohja, Enrik Gjoka, Genc Dautaj, Gent Strazimiri, Endri Lulo.
  Albania, 1980.
  Language: Albanian.
  Download Një gjeneral kapet rob.

  Një gjeneral kapet rob. 1980.
  Një gjeneral kapet rob. 1980.
   
  « Në ditët e pushimeve / In holidays. 1982.Ángeles y Querubines / Angels and Cherubs. 1972. »
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

 • Comments

  No comments yet

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Add comment

  Name / User name:

  E-mail (optional):

  Website (optional):

  Comment: