• Tomer en Elias. 2016.

  Tomer en Elias. 2016.
  NL. Het verhaal gaat over een 10-jarige jongen Sven en zijn familie. Sven heeft een grote familie die alleen maar uit duo's bestaat: zijn vader en moeder, de tweeling en hijzelf en zijn oudere broer Alex. Alex en Sven hebben een sterke band en Sven kijkt enorm tegen zijn broer op. Daarnaast is
  er nog een baby, die door grote broer Alex 'het monster' wordt genoemd en het enige individu is van de familie.
  Op een dag komt er een nieuw gezin tegenover hen wonen. Dit nieuwe gezin bestaat juist alleen maar uit individuen: Tomer, Elias en de 'moeder van Tomer en Elias'.
  Na de komst van de nieuwe buren verandert er iets in de familie. Moeder denkt dat vader de nieuwe buurvrouw wel interessant vindt. Maar wanneer Sven en Alex in bed liggen horen ze, vanwege het gehorige huis, wat ze wel vaker horen in de avond. "Wacht maar af, kunnen we lachen." zegt Alex tegen zijn broer. Maar weet Sven eigenlijk wel wat seks is?
  Alex, de oudere broer van Sven, vindt de nieuwe buren maar niks. Sven is het hier niet mee eens maar laat dit niet aan zijn grotere broer zien. Beide zijn ze erg gehecht aan hun goede relatie, zij twee tegen de wereld. Maar Sven vindt Tomer wel interessant. Hij wil Alex niet kwijt, hij wil niet
  anders zijn dan de rest maar stiekem wil hij ook wat nieuws. Alex merkt dit en wil zijn broer niet kwijt. Dan komt Alex met een idee: wat zijn ouders doen kunnen zij ook. Om bij elkaar te blijven.
  EN. Coming of age film about Sven, a boy who feels trapped in his own family which only consists of duos. His brother Alex in return tries to keep Sven by his side through the same methods his parents use.
  Director: Cleo Julia Mullis.
  Writers: Cleo Julia Mullis, Maartje Wortel (book).
  Cast: Noah de Kruijf, Mingus Claessen, Catalijn Willemsen, Thomas Bijsterbosch, Joost Huisman, Kagiso Kasper, Daniëlle van de Ven, Joep Spruijt, Pien Spruijt.
  Netherlands, 2016.
  Language: Dutch.
  Subtitles: English, Russian.
  1920x1080 HD
  Download Tomer en Elias. 2016.
  Tomer en Elias. 2016.
  Tomer en Elias. 2016.
  « Erotic clips from films. Part 60. Solo.Après la guerre / The War Is Over. 1989. »
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

 • Comments

  No comments yet

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Add comment

  Name / User name:

  E-mail (optional):

  Website (optional):

  Comment: