• Zwemparadijs. 2009.

  Аквапарк / Zwemparadijs. 2009.
   Zwemparadijs speelt zich af in een tropisch zwembad en laat zien hoe Anne en Lotte hun dag zonder ouders in het zwembad doormaken. De vriendinnen hebben het erg leuk samen maar komen voor een paar ongemakkelijke situaties te staan waar ze met hun tienjarige leeftijd nog niet goed weten hoe hier mee om te gaan.
  De film toont een opeenvolging van situaties waar de meisjes geconfronteerd worden met seksuele grapjes, pesterijen en scheldpartijen. In het bubbelbad vraagt een ouder meisje of ze geil worden van een van de jongens, als ze van de glijbaan afgaan wordt de doorgang geblokkeerd door een stel baldadige jongens en in het kleedhokje kijkt een van de oudere jongens over de rand heen waarna hij met veel gescheld door zijn vrienden terecht wordt gewezen.
  De film laat zien dat de meisjes voor elkaar opkomen en zich samen met goede moed door de situaties heen slaan. Want al lijken de situaties niet altijd leuk, ze willen graag volgende week weer gaan.
  Director: Lodewijk Crijns.
  Cast: Marieke Lindhout, Sem de Vlieger, Loek Peters, Wienand Omta, Barbara Labrie, Daan van Nieuwenburg, Björn van Raaij, Jevenci Sproet, Anna Raadsveld, Annabel van Lieshout, Emanuel Bosompem Mensah.
  Netherlands, 2009.
  Language: Dutch.
  Download Zwemparadijs.
  Аквапарк / Zwemparadijs. 2009.
   Zwemparadijs. 2009.

   
  « Beshkempir / The Adopted Son. 1998.Lengua de las mariposas, La / Butterfly Tongues. 1999. »
  Google Bookmarks Blogmarks Pin It

 • Comments

  No comments yet

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Add comment

  Name / User name:

  E-mail (optional):

  Website (optional):

  Comment: